Autoschade herstel – voor al uw schade

Al bijna 40 jaar hebben wij ervaring in autoschade herstel. Het is natuurlijk erg vervelend als u schade oploopt bij uw auto. Er kan natuurlijk altijd wat gebeuren op de weg als u in uw auto rijdt. Daarbij hoeft het ook nooit door u zelf te komen, ook anderen kunnen schade veroorzaken. Omdat wij al jaren ervaring hebben met deze reparaties, kunnen wij u zo snel en professioneel mogelijk van dienst zijn. Maar wanneer moet u nou contact opnemen voor dit soort situaties? U kunt bij ons een afspraak maken voor de volgende schade: een deuk, parkeerschade, ruitschade en lakschade. Het is bij ons ook mogelijk om schade online te melden. Als wij uw melding hebben ontvangen, nemen wij direct contact met uw op om een afspraak te maken.

Autoschade herstel kwaliteit

Wanneer u autoschade heeft opgelopen, zullen wij dat met veel professionaliteit aanpakken. Door onze geavanceerde technieken wordt uw autoschade herstel met veel kwaliteit gerepareerd. Wij adviseren u ook bij de reparatie. Daarbij geven wij aan welke onderdelen en methoden benodigd zijn om de reparatie uit te kunnen voeren. Mochten bepaalde onderdelen moeten worden aangeschaft, zal dit van tevoren met u worden besproken. Hierbij is het de bedoeling dat u vooral over de prijs een goedkeuring moet geven. Ons doel is om zo eerlijk mogelijk naar de klant toe te handelen. Wij willen niet dat de klant schrikt van de bedragen die uiteindelijk na het herstel moeten worden betaald.

Afspraak

Wanneer u een afspraak heeft staan voor uw autoschade herstel, vragen wij u vriendelijk uw groene kaart en uw kentekenbewijs mee te nemen. Uw afspraak wordt dan gepland bij onze vestiging die in of rondom uw woonomgeving ligt. Heeft u verder nog vragen? U kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen, of via de mail is ook geen probleem. Hopelijk zien we u snel in één van onze vestigingen.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 48 = 56