Autolaadkraan JIB | Ideaal voor mobiel overslaan

In de transportsector zijn er veel onderdelen die dagelijks voorkomen bij veel bedrijven. Denk natuurlijk aan het vervoeren van goederen met behulp van vrachtwagens, boten, treinen of vliegtuigen. Het overslaan van goederen en niet te vergeten de planning. In deze planning staat vaak waar chauffeurs heen moeten om hun goederen te laten overslaan. Maar dat kan niet altijd op elke locatie. Niet overal staat een kraan. Om dat op te lossen kunnen er voertuigen ingezet worden die zijn uitgerust met een autolaadkraan JIB. Hiermee kan tot wel 32 meter gereikt worden en kunnen goederen dus gemakkelijk worden overgeslagen. Bijvoorbeeld van een boot naar een vrachtwagen. Of van een vrachtwagen naar een aangewezen plek.

Mobiel overslaan met een autolaadkraan

Een autolaadkraan is uitgerust op het voertuig waarmee de goederen gebracht of opgehaald worden. Dankzij de kraan hoeft er geen externe kraan aan te pas te komen om alle goederen gemakkelijk over te slaan. Dit heeft als voordeel dat het enorm flexibel is. Op bijna elke locatie kan de mobiele autolaadkraan JIB ingezet worden. Aan de oever bij een rivier tot een lokaal bedrijventerrein. Alles gaat super snel en is zo op de gewenste locatie gebracht.

Het vervoeren van uw goederen

Voor het vervoeren van uw goederen met een autolaadkraan zijn er een aantal zaken belangrijk. De goederen die vervoerd moeten worden moeten bekend zijn. De planning moet op orde zijn en alle nodige middelen moeten beschikbaar zijn. Gelukkig hoeft u hier zelf niet veel aan te doen. U hoeft alleen maar door te geven welke goederen waar moeten zijn en wanneer dit is. De rest wordt allemaal uit handen genomen. Zo kunt u uzelf gewoon bezighouden met de bedrijfsvoering en zorgen wij er voor dat alle goederen op de juiste plek aankomen en direct overgeslagen kunnen worden dankzij de autolaadkraan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 38 = 44