Afrika reizen?

Afrika is een van de populairste bestemmingen als het gaat om reizen. Het is dan ook een van de grootste continenten onder verdeeld in de volgende gebieden. West, Oost, Centraal, Zuidelijk en Noord Afrika. Veel reizen gaan dan ook naar de sahara, de savannen of bijvoorbeeld het krugerpark. De uitgebreide vegetatie en klimaten die je tegen komt het Afrikaanse continent maken het zo populair.

Het aantal landen dat er ligt is groot maar ook divers. De meeste landen hebben hun eigen cultuur wat het ook weer interessanter maakt. Landen als Egypte en Marokko zijn bekend, maar wat weet je over Angola of Mali? Het gegeven is dan ook dat steeds meer mensen het , dit is echt ontdekken omdat het Afrikaanse land vele prachtige on ontdekte reis gebieden kent. Mocht je nog twijfelen waar je reis naar toe moet gaan laat je dan verrassen en lees snel verder naar welke landen je na toe zou kunnen reizen.

De landen van Afrika zijn:

 • Algerije
  Angola
  Benin
  Botswana
  Burkina Faso
  Burundi
  Centraal-Afrikaanse Republiek
  Comoren
  Congo-Brazzaville
  Congo-Kinshasa
  Djibouti
  Egypte
  Equatoriaal-Guinea
  Eritrea
  Ethiopië
  Gabon
  Gambia
  Ghana
  Guinee
  Guinee-Bissau
  Ivoorkust
  Kaapverdië
  Kameroen
  Kenia
  Lesotho
  Liberia
  Libië
  Madagaskar
  Malawi
  Mali
  Marokko
  Mauritanië
  Mauritius
  Mozambique
  Namibië
  Niger
  Nigeria
  Oeganda
  Rwanda
  Sao Tomé en Principe
  Senegal
  Seychellen
  Sierra Leone
  Soedan
  Somalië
  Swaziland
  Tanzania
  Togo
  Tsjaad
  Tunesië
  Zambia
  Zimbabwe
  Zuid-Africa
  Zuid-Soedan

De mooiste reizen van Afrika

Al de plaatsten die het bezoeken zeker waard zijn, zijn niet in een reis te bezichtigen. Alleen steden als Johannesburg of plaatsen als het Krugerpark zijn zeker de moeite waard. Maar wat kun je nog meer van Afrikanen verwachten? In Egypte heb je natuurlijk de Piramides en in Marokko de mooiste steden van de wereld. Ook voor surfreizen kun je terecht langs de uitgestrekte kust gebieden van de Afrikaanse kust. Wat te denken van een Jungle tocht. Zo zie je maar elke reis is mogelijk en tegenwoordig reis je ook voordelig. Je kunt in eenvoudig reizen maar ook in volle is er plaatst voor jouw reis. Ook gecombineerde

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

43 − 42 =