Nog even en dan komt de lente er weer aan! Voel jij ze ook die lentekriebels en kan je niet wachten tot je eindelijk weer even kan uitwaaien op het water? Wij begrijpen je als geen ander en daarom zijn wij druk bezig om alle jachten op het water te krijgen. Bij ons kan je namelijk luxe motorjachten huren voor een betaalbare prijs. Gaat u voor een grote & elegante jacht of heeft u liever een wat kleinere en subtielere versie?

Een droom op zee
Het bezitten van een jacht is voor veel mensen een grote droom en tegelijk ook een teken van rijkdom. Een jacht kopen doe je namelijk niet zomaar. De prijzen kunnen variëren per jacht maar kunnen oplopen tot wel miljoenen euro’s. Dit is uiteraard niet voor iedereen mogelijk maar wij vinden wel dat voor iedereen deze ervaring, gevoel en beleving mogelijk moet zijn. Om deze reden bieden wij luxe motorjachten te huur, die u een dag zal laten voelen als een koning(in) op zee.

Ontspanning op een hoger niveau
Friesland biedt geweldig mooie plekken om langs te varen en om tussenstops te nemen. Hier kunt u intens genieten van uw omgeving, rust & stilte en flora & fauna. Met een wijntje, de zonsondergang en een muziekje op de achtergrond komt u volledig tot rust, terwijl u van al het comfort geniet die onze jachten te bieden hebben.

Voor een speciale gelegenheid
De schitterende plekken in Friesland kunnen dienen als de perfecte omgeving voor een romantisch uitje. Een huwelijksaanzoek aan het plannen? Een mooiere plek dan op het water, in een jacht, in het oogverblindende Friesland is er niet. Wacht niet langer, neem een kijkje op onze website en kies een jacht die bij u past.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 60 = 63