1 dec 2017 Kickboksen Workshop Apeldoorn

Op 1 december 2017 organiseert Shaolin Kungfu Apeldoorn een Muay Thai, Kickboks seminar onder leiding van ajarn Dale Tan. 

Voor iedereen toegankelijk het seminar wordt gegeven in een prettige plezierige setting.

Seminar Thais Kickboksen

Zo bekend als het Muay Thai is van televisie en films. Zo onbekend is het daadwerkelijk beoefenen van deze sport zelf. Veel mensen beoefenen modern kickboksen en noemen het Muay Thai maar dat is vaak niet waar.

De vechtsport Muay Thai, het Thaise Kickboksen is een traditionele Thaise krijgskunst en word ook gezien als vechtsport. Deze sport bestaat uit stoten, trappen, mae mai, look mai, vormen, harden, zelfverdediging en meer.

Ajarn Dale Tan

Ajarn Dale Tan leerde bij Fighting Factory Carbin het knokken via het moderne Thaiboksen, Kickboksen. Hij ging vervolgens verder op zijn zoektocht en leerde het traditionele Muay Thai Boran van leraren als: Marco Cesaris, Sidyothong, Ekger, master Woody en anderen.

Dale Tan wordt gezien als een pionier van het traditionele Muay Thai en is voor zijn werk opgenomen in de hall of fame. Ook heeft hij vroeger gewerkt bij de M.O.N. de Muay Thai Organisatie Nederland en heeft zelf de DMBF opgericht. De Dutch Muay Boran Foundation waarvan het hoofdkwartier gevestigd is in Venlo.

De Workshop

De workshop laat u kennis maken met het traditionele Muay Thai u krijgt les in: de gevechtstand, voetenwerk, stoten, trappen, zelfverdediging, vormen, mae mai & look mai Muay Thai en nog veel meer.

Door deze workshop te doen krijgt u inzicht in de traditionele Thaise vechtsport Muay Thai volgens een in Thailand gecertificeerde leraar.

Deelname is 15 euro per persoon en aanmelden kan via:

info(at)shaolin-vechtkunst.nl

 

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wil je meedoen meld je dan op tijd aan.

Neem een goed en sportief humeur mee en sta daarbij open om te leren. Een open mind zorgt voor meer leerkansen.

Sawadee !